maanantai 15. syyskuuta 2014

Paskafiilistä ja auringonpaistetta

3viikkoa taaksepäin meillä oli kehonkoostumusmittauksen ennen poseharkkoja. Itse odotin kyseistä mittausta paljon, koska olin vetänyt omasta mielestä onnistuneesti treenit. Nooh mites kävikään. Lukemat oli pysyneet kaikki samassa ja lisäksi tunsin kropassa "jumia". Vatsa oli kuin ilmapallo ja tuntui ettei olokaan ole niin "slim" mitä ihan ensimmäisten parin kuukauden jälkeen.

Nooh jäin pyörittään lukemia päässä. Toisaalta painoa ei ainakaan ole tullut lisää, vaikka kotimittari näytti että on ja joo vastahan oli mittaukset... mutta mikään ei kuitenkaan selittänyt sitä tunnetta, että kroppa ei toimi samallain.

Treenimotivaatio lähti siinä sivussa sen siliän tien. Postasin valmentajille olosta ja sainkin nopeasti Katjalta rohkasua pitää treenistä lepoa viikko. Nooh minun lepo venyi 1,5viikkoon. Kävin tuona aikana heittään muutaman kevyen lenkin mutta salilla en käynyt. Vatsa oli edelleen kuin ilmapallo ja kiloja oli tullut lisää.

Kaikesta huolimatta väännyin tällä viikolla reippaana salille ja törmäsin valmentaja Katjaan. Avauduin treenipoissaolosta ja paskastaolosta kropassa yleisesti. Tuntui vähintään synninpäästöltä itsestä :D ! Katja ensimmäinen kommentti oli että ei haittaa. Itse olin jo mielessä vääntänyt kaikki teoriat siitä, kuinka olen kusassut nyt koko fitnessprojektin ja ensikeväänä peilistä katsoo korkeintaan "fatness".

Siinä sitten siirryttiin keskustelussa osioon kuinka etenen nyt.Ensinnäkin tämän projektin myötä opin syömään alussa proteiinit rahkan ja raejuuston muodossa + tietenkin palautusjuoma. Voin kertoa, että aijemmin inhosin rahkaa ja raejuustoa kumpaakin ja en todellakaan sisällyttänyt maitotuotteita niissä määrin ruokavaliooni kuin mitä nyt lappaan kaksinkäsin .

Olen syönyt edelleen hyvin puhtaita raaka-aineita,ilman vehnää myös ja tuntui omituiselta että ei kroppa siltikään toimi nyt. Katja ohjeisti kokeilemaan, että voisin jättää maitotuotteet poissa. Perustelut olivat erittäin hyvät ja perustuivat tälläkin kertaa tutkittuun tietoon että terveys hyötyyn. En epäillyt hetkekäkään ja nyt viikonlopusta lähtien en ole käyttänyt maitoa kuin kahvissa (joka oli sallittua :D ).

Empä olisi uskonut että minun ruokavalioni koostuu joskus tälläisestä rakenteesta kuin nyt. Eli gluteeniton ja maidoton! Pitää postata pitemmällä aikavälillä tuloksista lisää :)
Pitää kuitenkin korostaan, että minulla on myös lisäravinteet käytössä.Niistä lisää eri postauksessa myös.

Tässä alhaalla paljastan kuvin esim.  päivänruokia mitä tulee itsellä syötyä. Vielä on paljon opittavaa, että löytää puhtaat raaka-aineet ja ravinteet oikein mutta mikään muutos ei tapahdu kerralla.
Aamupalalla syön jokapäivä kaurapuuron


Nopea ja helppo ruoka, kun haluaa päästä vähällä!
kahvihetkestä satakertaa nautinnollisempaa makukahveilla. Mukana aina hedelmä/pähkinät/tms.

Maissipastaa/aurinkokuivattujatomaatteja/kanttarelleja/kasviksia ja mausteet. Kotona kehuttu ;)

Valkuaismunakas/pähkinöitä jne.




2 kommenttia:

  1. Jee, ruuat näyttää hyvältä! Niin ja siis valkun mielestä myös Jenni näyttää hyvältä vaikka Jennin postauksesta saa sellaisen kuvan, ettei kehitystä ole tapahtunut, koska mittari ei sitä kertonut :D Sama sille mittarille. Eli siis kaikille tiedoksi, että kehitystä on on todellakin tapahtunut, silmin nähden!! ;) -Katja

    VastaaPoista