torstai 4. syyskuuta 2014

Syksyinen tervehdys!


Taas perus blogitekstin aloitus eli taas on tovi kulunut viime kirjoittelustani, joten kirjoitellaanpa hiukan kuulumisia. Syyskuuta mennään kovaa vauhtia ja projektia on kestänyt nyt hiukan päälle 4 kuukautta. On ollut voitokkaita hetkiä ja ei niitä niin voitokkaita. Treenit ovat kuitenkin pääsääntöisesti luistaneet ja annettua ruokavaliota noudatettu, mutta nyt odotettavissa, joka syksyinen ”syysmasennuksen” torjunta, johon yleensä on tepsinyt tuikkujen polttelu, lasi punaviiniä, tummasuklaa ja arkirutiinit. Eli tälle syksyä täytynee keksiä jotain korvaavia metodeja noista parille, jotta ei ihan karkaa käsistä... Itsellä alkoi myös viime kuussa ”extra” projekti eli lähdin aikuisopiskelemaan VuokattiSporttiin Liikunnan ammattitutkintoa pt + yrittäjyyttä, joten iltaisin ja viikonloppuisin, kun aikaa liikenee niin pähkäilen noiden näyttöjen aiheita ja suorittamista. Se on kumma juttu tämä liikunta, kun se näyttää vievän koko käden…!

Ja vaikka syksy tekeekin tuloaan, niin kävimme osan tiimiläisten kanssa viime sunnuntaina tutustumassa suhteellisen kesäiseen lajiin eli suppailuun.  Ilma oli mitä mainioin, sillä aurinko paistoi ja lämmitti mukavasti ja lisäksi tunnin pitäjä Karoliina Kangas piti huolen siitä, ettei meillä tullut kylmä, sillä kun olimme hiukan saaneet tuntumaa, niin huomasimme tekevämme patteriharjoitusta laudan päällä eli muun muassa punnersimme, askelkyykkäsimme ja teimme vatsoja. Alla muutama Karoliinan ottama kuva meidän touhuista.

Tässä ollaan aloittelemassa ja tehdään tuttavuutta laudan kanssa


Havaittavissa ehkä hiukan alku kankeutta

Noh mut kun vauhtiin päästiin niin alkoi lämmöt nouseen







Tunti kului todella nopeaa ja taisimme viihtyä vesillä hiukan pitempään kuin oli tarkoitus, mutta se oli kyllä ehdottomasti vain plussaa. Enkä muista milloin sunnuntaitreeni ois tuntunut noin huolettomalle. Lisäksi oli mukava taas pitkästä aikaa tehdä yhdessä ja nähdä tiimiläisiä sekä vaihtaa hiukan kuulumisia.

Jotkut meistä tulivat laudan kanssa jopa niin sinuiksi, että tunnin lopussa päällä seisontakin onnistui ensi yrittämällä eli tarkoitan Heidiä. Itselle jo haaste tehdä tuo maan päällä, joten tein vain mielikuvaharjoittelua vieressä heh heh... 


Kiitoksia siis oikein mukavasta ja piristävästä treenistä Karoliinalle ja Leijakoulu Lappikselle, jonka SUP vuokraamon löydätte Oulusta Kiikelistä torirannan kupeesta. Itse ainakin aion vielä suppailla uudemmankin kerran ja suunnittelin myös jokin kerta ottavani 7 vuotiaan poikanikin mukaan. 

-Ouska-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti