lauantai 19. huhtikuuta 2014

Alkufiiliksiä

No niin, nyt se on sitten alkanut, meidän vuoden mittainen fitnessprojekti. Kaikki tuntuu olevan innoissaan ja täpinöissään, niin olen itsekin. Mielenkiinnolla odotan mitä vuosi tuo mukanaan :)

Lähdin tähän projektiin mukaan kun tuli semmoinen olo että haluan haastaa itseäni ja oma osaaminen ei ehkä riitä enää parempien tuloksien saavuttamiseen vaikka paljon kuntoilenkin. Jännä nähdä kuinka paljon omaa kroppaa pystyy muokkaamaan tällaisessa valmennuksessa.

Toinen syy oli se että tähän asti nuo minun sali- ja juoksuharrastukset on ollut vähän semmoista yksinäistä puurtamista niin olisi kiva jos tästä muotoutuisi semmoinen hyvä porukka joka harrastaa yhdessä. Vaikka nyt kaikki onkin ihan innoissaan alkuhuumassa ja on kevät ja kaikkea mukavaa niin varmasti vuoden aikana ehtii tulla myös niitä hetkiä kun ryhmän tsemppiä (ja ehkä vähän painettakin) tarvitaan.

Muut tytöt kuulostaa jo ottaneen hyvin kurinalaisen suhtautumisen noihin ruokailujuttuihin mutta minä voin myöntää että olen vielä vähän lipsunut pääsiäisherkutteluun. Mutta eiköhän minustakin piiskata pahat tavat pois kunhan saadaan tämä homma kunnolla vauhtiin :)

Pääsiäisterveisin Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti