perjantai 25. huhtikuuta 2014

Kuulumisia

Meikäläisen blogikirjoittelusta on kulunut jokunen päivä, niin ajattelin vähän perjantain kunniaksi kirjoitella lisää. Eli viikkohan on sisältänyt muun muassa pääsiäisen, joka alkuun jänskätti noiden herkkujen suhteen sillä olen päättänyt ottaa nollatoleranssin niin sanottujen herkkujen suhteen sekä alkoholin. Kumpienkaan käyttö ei sinänsä ole koskaan ollut ongelma, mutta sanotaanko näin, että normaalisti olisin pääsiäisen aikana muutaman suklaamunan ja saunaoluen nauttinut + muita pääsiäisherkkuja… No mutta tänä pääsiäisenä en näistä mihinkään kajonnut ja siitä on tosi hyvä mieli.

Helppoa se ei ollut, pääsiäiskarkkikuppi oli hyvin houkuttelevan näköinen rakeineen ja munineen, mieheni saunaoluet jääkaapissa saattoivat, jopa kutsua minua nimeltä sekä myös lauantaina äidin pääsiäisruokapöytä, jota vastaan jouduin jo ennakkoon käymään henkistäkamppailua, oli hyvin houkutteleva, mutta kun oli omat ruoat mukana, niin sekin meni loppujen lopuksi todella kivuttomasti. No mutta ensi viikolla on jo vappu, mutta sitä odotan jotenkin jo innolla koska osaan sanoa munkille EI! Lisäksi se on hyvää aikaa treenata varsinkin, kun on loppu viikko vapaata töistä!

Mitä tulee treeneihin, niin maanantaina saimme ensimmäiset kuntosaliohjelmat ja kävimme tekniikoita läpi porukalla Liikussa valkkujen Samin ja Katjan avustuksella. Vaikka itsekin olen jo useamman vuoden käynyt aktiivisesti salilla niin silti tuli ilmi tekniikkavirheitä, joita nyt sitten treenin ohella korjailen ja pidän silmällä. Katsoimme myös noita aloituspainoja jokaiselle kohdilleen, joten tästä on ollut hyvä jatkaa ja seuraava yhteistapaaminen onkin jo vapun jälkeen, jolloin jatkamme ohjelmien läpikäyntiä.

Eiköhän tässä taas ollut hiukan kuulumisia ja vois vaikka yrittää tässä lähiaikoina ottaa myös jonkun tilannekuvan tänne, mutta katsotaan miten käy sillä itse olen ainaski huono kuvien otossa tai ehkä paremminkin sanottuna huomaan jälkikäteen, että ois voinu ottaa muutaman kuvan, mut katsotaan miten käy.

Viikonloppuja…
-Ouska-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti