torstai 17. huhtikuuta 2014

Kyllä, nyt se on menoa!

Heti alkuun haluan mainita, etten ole koskaan kirjoittanut blogia, joten koittakaa kestää… Ajattelin kuitenkin ottaa samanlaisen lähestymistavan kuin päiväkirjan kirjoittamiseen, tieten tätä lukee muutkin kuin vain minä.

En ajatellut itseäni sen kummemmin alkaa esittelemään, sillä esittelyt tulevat sitten jossakin vaiheessa tuonne esittelyosioon, mutta ehkä hiukan näistä aloitus tunnelmista ja omista lähtökohdista voisi jokusen sanan kirjoittaa, niin kuin Jennikin jo tuossa aiemmin. Mielenkiintoisenhan tästä blogista tekee omalta osaltaan se, että täällä on tarkoitus 8 mimmin jakaa tuntemuksia ja ajatuksia vuoden kestävästä yhteisprojektista, jossa jokaisella on sama tavoite eli koittakaa pysyä perässä!


Itsellä on ollut jo pari vuotta kova polte saada kropasta enemmän irti, jotenkin se ei vain ole onnistunut lukemattomista tunneista huolimatta, joita olen viettänyt perehtyen kehon muokkaamiseen / ruokavalioon kuin myös itse salilla, lenkillä, ryhmäliikuntatunneilla (toiminnallisen harjoittelun ryhmä ja lihaskuntojumppa) ja kehon muulla huollolla. Loppujen lopuksi totesin, että kyllä minulta jo tietoa, taitoa, fysiikkaa ja päätä varmasti löytyy, mutta se piiskuri puuttuu, joku jolle olen tilivelvollinen ja joka seuraa kehitystäni kohti tavoitettani sekä puhaltaa minuun itseluottamusta tekemiseeni. Kunnes törmäsin Prässin sivuilla Prässi fitness -ryhmän hakuilmoitukseen ja siinä SE oli… rakkautta ensisilmäyksellä! Ja mitä vielä, valkut Sami ja Katja olivat minulle tuttuja jo entuudestaan.


Nyt sitten olemme aloittaneet tiiminä 8 mimmiä Katjan ja Samin valmennettavina vuoden kestävän projektin ja mieli on todella katossa! Ja nyt vihdoin minulla on omat piiskurit, kyllä sisälläni asuu pieni masokisti-suorittaja-perfektionisti, joka innolla odottaa ensimmäistä piiskan iskua… ja mitä vielä, jos ei kaksi pääpiiskuria riitä niin sain vielä 7 kohtalontoveria, jotka jakavat kanssani tämän vuoden sen hyvinä ja huonoina hetkinä. Joten loppuun vielä lausahdus, josta meinaan pitää kiinni ja mielessäni: Epäonnistuminen ei ole vaihtoehto!


-Ouska-

1 kommentti:

  1. Mä niin allekirjoitan kans tuon "pieni masokisti-suorittaja-perfektionisti" :D t: Jenni

    VastaaPoista