tiistai 10. kesäkuuta 2014

Treeniä,hikeä,rakkuloita ja puhdasta ruokaa!

No morJens! Tässä on tovi vierähtänyt viime päivityksestäni. Treeniä on nyt takana 2kuukautta ja ruokavalio-ohjeet on tullut treenin rinnalle. Meillä oli muutama viikko takaperin mittaukset ja omassa kropassa oli tapahtunut sen vertas muutosta, että huomaa ettei ainakaan turhaa ravaa salilla ja mieti mitä tulee syötyä :) -4cm vyötäröltä! ja paino oli tippunut 53kg:sta 50,5kg:n, rasvat edelleen on huikean korkeat! 33:sta nyt 31% :D En vielä saa itseäni uskomaan, että voisin saada joskus rasvat lähelle 20% mutta aika näyttää...

Kävin tänään tekeen Sansku tiimiläisen kanssa jalkapäivää. Postaan teille tämän blogin yhteyteen kuvia huipusta treenistä ja ainakin jotain todistetta tulee tännekkin, että kyllä salilla tulee ravattua !

Sansku näyttää kuinka pakara vedetään tuleen yhden jalan prässissä  alkulämpän jälkeen.
                                       

Treenit :  Olen pysynyt täysin treeneissä mitkä on harjoituskalenterissa. Nyt 2kuukauden jälkeen tuntuu ensimmäistä kertaa siltä, että ei tahdo aika riittää kaikkeen. Aloitin 4viikon harjoittelu jakson kolmivuorotyön merkeissä ja voin kertoa, että viime viikolla ensimmäistä kertaa jäi 2 salia väliin! Se johtui täysin siitä, että en koko vuorojen aikana pystynyt syömään niin hyvin kuin olisi pitänyt ja energia ei riittänyt enää muuhun kuin suoraan nukkumaan.

Tällä viikolla olen tehnyt sotasuunnitelmia valmiiksi ja tehnyt jo valmiiksi suunnitelmia milloin mikäkin treeni on, että ei käy niin että treenejä jäisi välistä.

Edistystä on tullut salin puolella. Olen saanut lisäiltyä ihan kivasti painoja ja tuntuu kropassa semmoista "voimaantumista". Mies väittää kivenkovaa, että näkee jo muutoksia mutta itse ei tahdo vielä oikein uskoa!

Ruokavalio: Elikkäs tosiaan sain suht korkeat kalorirajat valmentaja Katjalta ruokavaliohjeiden myötä 1600-1800kcl, salipäivinä korkeampi kalorimäärä.   
Lisää "Syväkyykky ei ole syväkyykky jos sitä ei tee syvälle " -pakarat kiittää.
                      

Minä yritin alussa syödä n. 1700kcl mutta koska ohjeisiin kuuluu syödä säännöllisesti tuo määrä oli todella hurja minulle. Nyt olen pysynyt 1600kcl ja salipäivinä palautusjuoma nostaa määrää +200kcl. Se on ollut minulle toimiva. Elikkäs ruokailutahti itsessään on aamupala,lounas,välipala,päivällinen ja iltapala. Jos joku väittää, että fitness tyypit näkee nälkää niin hän ei ole varmasti syönyt säännöllisesti. Tuntuu usein, että tää itsensä rakentaminen fitness kuntoon on jatkuvaa syömistä :D


Jotta nyt ei ihan mene kaloreiden tuojotteluksi saimme myös luvan ns. "mättöpäivään". Käytännössä se saisi olla jokatoinen viikko ja se nyt tarkoittaa sitä, että herkuttelu jää siihen yhteen päivään. Itse huomasin kun pidin ensimmäisen herkkupäivän, että paino lähti taas liikkumaan parempaa  suuntaan. Huomasin myös sen, että ei se ollutkaan niin mahtavaa ämpätä sokeria! Kroppa oli ihan pöhö seuraavan päivän :/                                    

Mistä on suuret vatsalihaspalat tehty?! Jäätävästä tyttöenergiasta ja hillittömästä halusta tehdä työtä itsensä eteen! 
 Seuraavaksi meillä olisi yhteisesti tiiminä maastopyörä reissu Rokukalle. Odotan tuota reissua ihan hillittömästi. Pidän kovasti pitkäkestoisesta rääkistä ja uskon, että sitä on ihan varmasti luvassa :)






Työtä, työtä ja vielä enemmän työtä. Aika menee hurjaa vauhtia ja toivon, että kaikki tiimiläiset pysyy lujasti treeneissä ja ruokavalioissaan. Nyt on itsellä ensimmäistä kertaa raskaampaa vetää läpi arki treeneineen. Pitää vaan yrittää ajatella, että kohta taas kevenee ja sopii enemmän yhteistreenejä tiimiläisten kanssa, jotta ei vahingossakaan jää treenejä tekemättä.

Kaikkihan on kiinni itsestä ja siitä kuinka paljon haluaa jotain. Mikään ei tule valmiina tarjottimella ja ilmaiseksi. Toisaalta aina osaa enemmän arvostaa saavutettua asiaa, kun tietää ja tuntee sen työmäärän mitä joutunut asian eteen tekemään.

!

" Take care of your body. It´s the only place you have to live "

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti