keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Treenikuulumisia


Taitaa meidän tiimiläiset niin ahkerasti treenata, että ei ehdi kuulumisia blogiin kirjoitella. Itselläkin kyllä taukoa viime kerrasta, joten tässä hiukan päivitystä. Maanantaina käytiin tiimin kanssa yhdessä Samin ja Katjan vetämänä tekemässä toiminnallinen treeni ja hiki virtasi ainakin meikäläisellä ja mitä nyt siinä oman treenin ohessa vilkuilin ympärilleni niin kyllä siellä hikoili muutkin. Toiminnalliset treenit ovat minulle tuttuja jo entuudestaan ja niiden koukuttamana olen jo 3,5 vuotta toiminnallisissa treeneissä käynyt ja suositella niitä kaikille!

Tuossa pari viikkoa taaksepäin saatiin Katjalta ja Samilta ravitsemusohjeistusta lisää ja niitä nyt sitten jokainen tiimiläinen on omaan arkeensa sommitellut. Itsellä on ainakin hyvä fiilis, kun on selvät sävelet siitä, että miten treenaan ja miten ravitsemuspuolen huollan, niin on kaksi entistä stressinaiheuttajaa vähemmän. Mutta ei se siltikään aina helppoa ole, kun esimerkiksi muistelee toissa viikonloppua, kun mieheni ja poikani olivat päättäneet käydä kotipizzasta hakemassa lätyt ja tulivat vielä kotia niitä nauttimaan, mutta tästäkin selvittiin. 

Tiimin aloituksestahan on nyt noin 1,5 kuukautta niin eilen sitten ennen treenejä otettiin mitat ja paino. Lukemat kertoivat, että oikeaan suuntaan ollaan menossa eli paino oli pudonnut, senttejä karissut vyötäröltä ja lantiolta sekä rasvaprosentti oli pudonnut ja lihasmassa oli kasvanut, tälle pieni Jes..! Painon olisin odottanut olevan hiukan alempi omien punnitusten mukaan, mutta täytyy kuitenkin pitää mielessä, että aikaa on kulunut vasta 1,5 kk ja hillityllä painonpudotuksella saadaan pysyvämpiä ja hallitumpia muutoksia kropassa aikaan, joten samoilla ohjeilla jatketaan eteenpäin, kun näyttävät toimivan.

Seuraava yhteistapaaminen onkin tämän kuun lopussa, kun lähdemme Rokualle maastopyöräilleen Keisarinkierros, sitä innolla/kauhulla odottaen… Voi olla, että reidet maitohapottaa muutaman kerran tuon reissun aikana, mutta luovuttaminen ei ole vaihtoehto!

Tässäpä oli hiukan meikäläisen kuulumisia, tästä varmaan jatkaa seuraava tiimiläinen, Jennillä näyttikin olevan jo luonnos vaiheessa =)

-Ouska-

1 kommentti:

  1. haha! niinpä näyttäs olevan :D Pitäneen aloittaa kokonaan uusi teksti loppuviikosta, kun jääny inspiraatio ilmoille!

    VastaaPoista