maanantai 11. elokuuta 2014

Uudet ohjelmat, uutta intoa !

Saatiin uudet treeniohjelmat muutama viikko sitten ja motivaatio nousi taas huippuun!(voikohan se kohta enempää enää nousta?) Ohjelmat ovat nyt vähän pidempiä kun sarjoja onkin neljä mutta sehän ei menoa haittaa;) Treeneihin saatin hyvin vaihtelua kun tuli paljon uusia liikkeitä ja saatiin ohjelma hartioillekkin! Painojen kanssa oli taas aluksi vähän hakemista ja reenit venyivätkin noin kahteen tuntiin mutta nyt kun on painot hallussa niin päästään noin puolellatoista tunnilla :) Ohjelmat ovat nyt kaikille samat joten yhdessä on helpompi käydä treenaamassa jos vaan aikataulut saa sopimaan yhteen. Ainakin minusta tuntuu, että saan treenistä enemmän irti kun käyn kaverin kanssa sen tekemässä kun toinen haastaa esimerkiksi kokeilemaan isommilla painoilla ja tsemppaa viimeisillä toistoilla. Kannattaa kokeilla!:)
    Uudet liikkeet käytiin taas läpi Kaakkurin Liikussa ja samalla päästiin treenaamaan koko porukalla! Vedettiin yhdessä uusi toiminnallinen treeni läpi. Oli huippua reenata porukalla, siitä sai jotenkin hulluna energiaa ja vedettiinkin kolmas kierros vaikka kahdella oli puhe mennä;) Mahtavaa oli kuulla ja nähdä muiden tuloksia näiden ensimmäisten kuukausien ajalta, hyvin meillä menee ! On tullut huomattua miten toisten, samanhenkisten ihmisten kanssa reenaaminen ja muutenkin oleminen antaa itselle voimia jaksaa ja jatkaa. Tämä tulee ainakin minulle tärkeäksi asiaksi huomioida kun alkaa uusi arki johon kuuluu treenaamisen ja töiden lisäksi nyt myös koulu.
    Seuraavan kerran nähdäänkin porukalla parin viikon päästä kun käydään harjoittelemassa poseerauksia ja kävelyä korkkareilla;)



Hyviä treenejä!
-Sansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti